Buďte nároční

 

Tomáš Kalina - uznávaný šéfkuchař, který několik let vedl kuchyně v pražských i zahraničních hotelích , na svém kontě má mimo jiné i prestižní stáže v restauracích, které jsou umístěny v top 50 na světě jako např.  Noma restaurant v Kodani, Momofuku restaurant v New Yorku, WD-50 v New Yorku, Aqua v Německu nebo El celler del can Roca ve Španělsku. Učil se asijskou kuchyni ve škole Blue Elephant a Sulan Dusit v Bangkoku jakožto i výrobu nudlí a nudlové pokrmy v Pekingu. Vyznává moderní gastronomii zrovna tak jako klasickou českou nebo bavorskou. Svými poznatky přispívá do prestižního gastronomickéhočasopisu "culinary ar of living"

 

David Beran - šéfkuchař s praxí v prvotřídních pražských restauracích , několik let působil v Regionálním teamu Praha jako člen Asociace kuchařů a cukrářů,se kterým získal mnoho ocenění na čekých i mezinárodních gastronomických soutěžích. Je spoluautorem kuchařky o Carvingu. Své umění carvingu vyučuje po celé čr ve školách a učilištích.

 

Andrea Beranová - Specialistka na carving , na svém kontě má mnoho ocenění z tuzemských a zahraničních soutěžích. Díky její znalosti v módní branži se v našem týmu stará nejen o studenou kuchyni a cukrárnu, ale i o veškeré dekorace a úpravy rautových stolů.